En liten presentation av kullar vi har haft. 

Här har Guapisima´s Rakel just fött lille Chappy Chain

KULLAR 

Första kullen 30/6 - 2016

J-Star´s Dombeya Wallichii  Som p

Skrasselkattens Yoji      Som n

1 hona  Som n

1 hane Som n

2 honor Som a

Guapisima´s

Rakel, Reddington,Ramona & Rubina


Första kullen i familjen och vi va alldeles lyckliga när dessa små blöta bebisar anlänt.Det va en spännande tid och vi funderade på namn. Såg på en serie på tv just då och hade fastnat för Reddington, så det blev r i denna kull fast det inte stämmer med ordningen. Men för oss kändes det rätt. Bebbarna växte o 12 veckor senare va det dax o flytta. Vi bestämde oss för att Rakel skulle få stanna hos oss. Så Reddington (Prince) flyttade till Arboga till Lena, Ramona ( Tuva) flyttade till Linköping till Jessika och lilla Rubina flyttade ända till Holland till Jeanette. Dom har det toppenbra allihopa.

B-Kullen. 17/12- 2017

Mamma Guapisima´s Rakel (TipTop)  Som n

Pappa Fauve Gaston Cosmo Aby o var

1 hona     Som o

1 hane.    Aby o var

1 hane     Aby p var

1 hane     Aby a var

Guapisima´s 

Bailey, Bounze, Baltahazar & Baldur

Nu kom våran andra kull. 4 denna gång oxå. Men nu va det en Aby variant som va pappa.Så det blev en Somali tjej och resten Aby var killar.Ny erfarenhet ,igen ! Men spännande så klart. Vilka busfrön.Full fart. Och snar har det gått 12 veckor igen och ännu en flytt var kommen.

Denna gången bestämde vi att Bounze skulle stanna.Vilken personlighet!! Det va den vi föll för. I början tänkte jag absolut inte ha kvar Bounze. Han va inte mycket till värden tycker jag. Fulast i kullen. Men oj va han tog igen det när han började växa.

Bailey flyttade till Stockholm till Andrea som fosterfamilj, Balthazar flyttade till Handen till Sebastian och                        Baldur flyttade till Skärholmen till Susanne och Inez.

Alla växer och mår bra.C- Kullen 9/8- 2018


Mamma är Guapisima´s Rakel (TipTop) Som n
Pappa är Kiachero Mohatu. Som n

1 hane Som o
Guapisima´s Chappy Chain

Föddes då detta lilla mirakel.Blev 1 kattunge i denna kull av någon anledning .Men såååå fin och söt.En sorrelkille på hela 95 g. anlände natten till torsdagen 03.10 ,9/8.Underbart när friska små liv kommer till värden,även om det bara blev en.